MedTraining

Osaatko toimia oikein hätätilanteessa?

MedTraining tarjoaa laadukasta koulutus- ja asientuntijapalvelua terveydenhuollon ja turvallisuusalan sektoreilla.

Laadukasta terveydenhuollon koulutustoimintaa akuuttihoidon ja ensihoidon ammattilaisilta

Ensiapukouluttajamme ovat ensihoidon ammattilaisia, ja heillä on Suomen Punaisen Ristin ensiavun- ja terveystiedon kouluttajapätevyys, eli oikeus kirjoittaa todistus kaikista punaisen ristin sertifioimista kursseista. Pelastus- ja turvallisuusalan kouluttajamme ovat aina oman alansa kokeneita ammattilaisia.
Koulutuksissa käytettävä välineistö on esimerkiksi ensiapukoulutuksissa ajanmukaista sekä yleiset hygieniasuositukset täyttävää. Alkusammutusharjoituksissa käytämme apuna ympäristömääräysten mukaisesti nestekaasua ja vesisammuttimia.

Koulutukset

Ensiapukurssit

Terveydenhuollon erityiskoulutukset

Turvallisuuskoulutukset

Räätälöidyt koulutukset

Räätälöidyt koulutukset sekä terveydenhuollon erityiskoulutukset kilpailukykyiseen hintaan erillisen sopimuksen mukaan. Hinnat sisältävät kaiken koulutus- ja harjoitusmateriaalin kurssilla, todistus suoritetusta koulutuksesta erillisen hinnaston mukaan. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%, sekä kouluttajan matkakustannukset kurssipaikalle yleisen taulukon mukaan.

Tiesitkö että

KELA voi korvata osan yrityksenne ensiapukurssin kustannuksista jos työterveyshuolto on arvioinut koulutuksen tarpeellisuuden työpaikalla. Työterveyshuoltonne toimii asiantuntijana koulutuksen tarvetta arvioitaessa.

Esimerkkihinnat ryhmille 4 – 16 henkilöä

Hätäensiapu 4h

470 €

Hätäensiapu 8h

750 €

Ammattikuljettajan ensiapukoulutus

690 €

SPR Ensiapu-1 16h

1400 €

Ota yhteyttä

MedTraining Tmi

Y-tunnus 2304075-0